Paul Licht

"Paul heeft me vooral geholpen door zijn geruststellende manier van nabij zijn in het ongemak en de pijn die er waren. Zowel lichamelijke pijn als de getriggerde mentale/emotionele pijn. Dat zat in woorden van aanmoediging, oordeelloosheid, een rustige en vriendelijke stem en in de manier van aanraken. De stevigheid daarvan gaf ook een bepaalde zekerheid van die nabijheid en het had een zorgzaam gevoel."

Na jarenlang als manager bij een overheidsorganisatie te hebben gewerkt, heb ik de stap gezet te gaan werken als coach en masseur. De jaren daarvoor werd ik me steeds meer bewust dat ik leefde naar wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. Dat ik de lat voor mezelf zo hoog legde, of er soms niet eens aan begon, om maar te voorkomen dat anderen kritiek konden hebben. Door de massages die ik ontving tijdens mijn opleiding ben ik gaan inzien welke afweermechanismen ik me eigen heb gemaakt om afwijzing te voorkomen. Ben ik de angst gaan voelen, maar ook het verlangen en de kracht om dat te overstijgen en dat te gaan doen waar ik blij en gelukkig van wordt.

Dat gun ik jou ook! Ik wil je helpen op zoek te gaan en te

ont-dekken wat jou weerhoudt om je hart te volgen en daar naar te leven. Het vraagt moed om te gaan naar het meest pijnlijke plekje, waar je eigenlijk niet bij wil. Om het verdriet, de angst, de boosheid echt te voelen, maar ook de kracht die je hebt om dat te overstijgen.

Op die reis begeleid ik je graag.

Leertherapeut bij Positive Touch

Ik ben opgeleid tot integraal holistisch masseur door Renate Pico en Iljitsj van Kessel, van Positive Touch - school voor holistische massage en bewustwording in Brummen. Ik ben nog steeds actief betrokken bij deze opleiding als leertherapeut. In deze rol begeleid ik masseurs in opleiding in hun eigen proces en persoonlijke ontwikkeling.

 

  • w-facebook