top of page

Coaching 

In onze praktijk ondersteunen we jouw persoonlijke ontwikkeling ook met coachgesprekken. Als je vastzit in een situatie en je weet niet hoe je eruit kunt komen. Als je voelt dat je een ander pad wilt inslaan maar je weet niet hoe. Als je ergens last van hebt maar je weet niet wat daar onder schuil gaat.

In onze coachgesprekken helpen we je inzicht te krijgen. In wat er speelt bij jou, waar dat vandaan komt en wat het je te zeggen heeft. In wat jouw kracht en innerlijke drive is en hoe je die kunt aanspreken om te doen wat je wilt doen, te zijn wie je wilt zijn.

Onze visie is dat je de antwoorden kunt vinden bij jezelf. Door contact te maken met je diepste verlangen en te leren vertrouwen op je eigen wijsheid. In de coachgesprekken ontstaat ruimte om daar bij stil te staan en daar aandacht aan te geven.

In de coachtrajecten is het mogelijk om coachgesprekken af te wisselen met massagesessies. Omdat het soms goed is even 'uit het hoofd' te komen en te gaan voelen wat je lichaam je te zeggen heeft. De inzichten die daarin ontstaan kunnen je in een volgend coachgesprek weer verder brengen in wat je doen hebt.

20201230_110039 (1).jpg
bottom of page