top of page

Wellness

Ontspanningsmassage

Ieder mens heeft behoefte aan aanraking. Dit gegeven is al zichtbaar bij baby's, ze schreeuwen er zelfs om. Tijdens een massage wordt er duidelijk welke plekken in je lijf gevoelig zijn en welke plekken er meer aandacht nodig hebben. Er komen veel afvalstoffen vrij en verlaten hierdoor eerder je lijf.

 

Massage helpt je om meer contact te maken met je lijf en te ontspannen. Juist in drukke en gestreste tijden is dat van groot belang.

De massages die we geven zijn zacht en je komt heerlijk tot rust. Uiteraard is de druk die we tijdens de massages geven in overleg met jou.

01270260 klein.jpg
01270324.jpg

Hotstone massage

Een hotstone massage is een speciale diepere ontspanningsmassage met warme stenen. De stenen hebben een temperatuur van 45-50 graden. Tijdens de hotstone massage masseren we zowel met de handen als met de stenen. 

Waar is hotstone massage goed voor?

Door de combinatie van warmte, druk van de stenen en beweging, kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden. Een hotstone massage verlicht spanningen, stimuleert de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een hotstone massage is een weldaad voor zowel het lichaam als de geest. Het heeft namelijk een intense relaxwerking op uw totale gestel.

bottom of page