top of page

Anna Claudia Wellner

"Je bent iemand die mij op mijn gemak stelt en de tijd neemt om naar mijn verhaal te luisteren."

Samen met mijn partner Paul woon ik sinds maart 2018  in het knusse Den Nul (gemeente Olst - Wijhe). Ik ben in 2018 afgestudeerd als integraal en holistische therapeut.

Masseren is voor mij samen met iemand op ontdekkingsreis gaan vanuit de mens als geheel naar dat wat je verder brengt in het leven.

Naast de tweejarige opleiding heb ik ook nog een aantal cursussen gevolgd omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar andere massagevormen. Sinds april 2019 mag ik in de praktijk massages geven aan mensen die kanker hebben gehad, nog midden in de behandeling zitten of uitbehandeld zijn. Ik voel me bevoorrecht om dit te mogen doen.

Deze massage gaat altijd gepaard met een medisch intake gesprek omdat het voor mij als masseur van belang is waar ik rekening mee moet houden.

Omdat ik het belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen als masseur, heb ik in november 2019 een aanvullende massage cursus gevolgd die gericht is op burn-out. Met deze aanpak is het mogelijk om in het lichaam waar te nemen wat het nodig heeft en ook om te kijken wat maakt dat je veelvuldig over je grenzen bent heen gegaan. Dit geldt zowel voor werk als voor privé gerelateerde zaken. 

Sinds 2020 ben ik me meer gaan richten op afscheid, rouw en verlies. Ik merk dat deze thema's vaak bij mensen onbewust spelen  doordat er weinig of geen voldoende aandacht voor is geweest. Wanneer je niet de tijd neemt of krijgt om te rouwen om een geliefd persoon of om een verlangen die niet is uitgekomen bijvoorbeeld een kinderwens zowel bij vrouwen als bij mannen dan kan dit verdriet zich nestelen in je lijf. Het is belangrijk om daar aandacht voor te hebben. Dit proces moet je zelf doen maar zeker niet alleen. Ik help je daar graag bij.

Anna Claudia portret klein.jpg
bottom of page