top of page

Ontdekkingsreis naar jezelf

Je wordt wakker en realiseert je: Nu is het mijn tijd.

 

Dit kan zijn omdat je eigenlijk al langer weet dat je jezelf aan het voorbijlopen bent en je energie vooral naar andere mensen toe gaat in plaats van het bij jezelf te houden. Het kan ook zijn dat je juist heel goed voor jezelf zorgt en je jezelf dit cadeau wil geven.

 

Dit traject is dus voor personen die meer contact willen maken met waar ze nu staan in het leven en er achter willen komen naar welke kant ze vanuit hun kern toe willen.

 

Je krijgt een vrijblijvend en gratis intake gesprek van 1 uur. Daarin kun je aangeven waar je aan zou willen werken. Ik vertel je over mijn verschillende werkmethodes en zo kunnen we samen besluiten of dit traject passend is voor jou.

Vragen kunnen zijn:

  • waar stroomt mijn energie naar toe?

  • wie vraag ik om erkenning?

  • ga ik deze bladzijde omslaan of sluit ik dit boek?

  • voel ik verharding in mijn lijf, en waar?

Maar ook, hoe loyaal ben jij aan de belangrijkste persoon in je leven en wie is dat?

 

Wat is van te voren belangrijk om te weten:

  • Het traject duurt 6 maanden.

  • Gedurende deze periode heb je elke week tijd om thuis kleine opdrachten te doen.

  • Je hebt twee keer per maand tijd om naar de praktijk te komen.

  

Binnen dit traject maak ik gebruik van massage technieken, wandel- en coachsessies, en creatieve therapie. Omdat elk mens uniek is en in zijn eigen levensfase zit, maak ik dit traject in overleg met jou, speciaal voor jou. Er bestaat bij mij dus niet zoiets als een standaard traject.

 

Ik zou hier nog veel meer kunnen schrijven over wat het traject jou kan bieden. Mijn voorkeur gaat uit om jou te ontmoeten en dan vertel ik je graag meer tijdens onze kennismaking.

 

Dit traject is voor jou.

Het maakt niet uit of je nog nooit iets op dit gebied gedaan hebt of al andere trajecten gevolgd heb. Ook respecteer ik jouw geloofsovertuiging of jouw gender. Voor mij is iedereen gelijkwaardig en hoop ik dat dit traject jouw meer verdieping in jezelf zal geven.

kleine futus.jpg
bottom of page