top of page

Massagetherapie  

In de praktijk ondersteun ik je bewust te worden van je lichaam, je pijn, je emoties en je verlangens. Met massage en coaching begeleid ik je gewaar te worden wat er speelt in je, hoe je dat aandacht kunt geven en hoe je ermee om wilt gaan in je leven.

 

Ik werk vanuit de holistische visie dat je lichaam, je gedachten, je emoties en je verlangens onlosmakelijk verbonden zijn. In het dagelijks leven zijn we vaak geneigd om deze te scheiden en de één ondergeschikt te maken aan de ander. “Ik moet mijn emoties de baas blijven.” “Als ik er niet teveel op let, dan voel ik die pijn in mijn rug niet meer”. “Dat verlangen maakt me alleen maar onrustig”. Vaak willen we met onze gedachten controle houden over ons leven. Dat kan zover gaan dat we onze pijn niet meer voelen, onze emoties niet meer (her)kennen en ons niet meer bewust zijn van onze verlangens.

 

De massage die ik je bied helpt je om aandacht te geven aan wat je lichaam je kan leren. De pijn te voelen en te accepteren, te onderzoeken wat in je leven die pijn heeft veroorzaakt, gewaar te worden welk gedrag je hebt aangeleerd om daar mee om te gaan, en na te gaan of dat nog steeds past bij wie je wilt zijn.

Het is niet altijd makkelijk om de pijn en emoties te voelen. ‘Oud zeer’ aan te raken en de angst, het verdriet, de boosheid toe te laten. Maar tegelijk lucht het ook op als de beklemming verdwijnt en het weer los komt en zich mag tonen. Daarmee komt ook weer levensenergie vrij die samen met die emoties was onderdrukt. Energie die vaak plezier en speelsheid terug brengt, en verlangen en moed om je eigen pad te volgen.

Tijdens de massage ondersteun ik je daarbij met coachende vragen.

Voor wie?

Ben jij nieuwsgierig hoe je anders kunt omgaan met pijn, stress, nare gevoelens?

Wil je bij jezelf onderzoeken wat je lichaam je hierover te vertellen heeft?

Sta je open om te ontdekken wat je werkelijke verlangens zijn?

Kortom: voor wie de reis wil aangaan om zichzelf beter te leren kennen.

Met  massage en coaching ondersteun ik je graag. Bijvoorbeeld bij:

  • langdurige spierklachten zoals in nek, rug, schouders die maar niet overgaan of steeds terugkeren;

  • stressvolle periodes in je leven waarin je emoties je overspoelen of je juist niet bij je gevoel kan komen;

  • een burn-out, waarin je lijf je in de steek lijkt te laten en je op zoek bent hoe je weer in je kracht kunt komen.

01270276.jpg
bottom of page